Діяльність ради

Прийняли бюджет громади

23 грудня голова Мамалигівської сільської ради територіальної громади Аркадій Шова провів засідання 2 сесії Мамалигівської сільської ради VIIІ скликання, в ході якої депутати ухвалили одне з найважливіших рішень  року, що минає, – прийняли бюджет на 2021 рік.

Депутати затвердили низку Програм та Стратегії розвитку закладів загальної середньої освіти і дошкільної освіти Мамалигівської сільської ради, встановили плату за харчування дітей в освітніх закладах та розмір харчування з розрахунку на одну дитину у шкільних закладах освіти на адміністративній території Мамалигівської сільської ради, прийняли рішення про умови оплати праці Мамалигівського сільського голови, його заступника і секретаря сільської ради на 2021 рік та внесли зміни до ряду рішень. На сесії присутні затвердили кандидатуру директора та фінансовий план на 2021 рік КНП «Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання та надання соціальних послуг» Мамалигівської сільської ради та розглянули депутатські запити, тощо. Також були прийняті ряд рішень, які стосувалися земельних питань.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися