Економіка

Розпочато інформаційну кампанію з детінізації зайнятості у транспортній галузі та кур’єрській діяльності

Масштабна інформаційна робота Управління Держпраці у Чернівецькій області відбувається з метою виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 17.02.2020 року про вжиття заходів щодо продовження роботи з детінізації ринку праці та неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин та на виконання Окремого доручення т.в.о. голови Держпраці України Віталія Сажієнка від 28.10.2020 року.

Роз’яснювально-інформаційну роботу серед роботодавців та працівників галузей Управління Держпраці проводитиме спільно з органами місцевого самоврядування, територіальними органами Державної податкової служби, Пенсійного фонду України, Державної служби зайнятості, місцевими органами виконавчої влади. Заходи відбуватимуться відповідно до чинних карантинних норм, оскільки епідеміологічна ситуація з поширенням коронавірусної інфекції в області залишається складною.

Принагідно Управління Держпраці у Чернівецькій області звертається до суб’єктів господарювання й наголошує на необхідності повного впорядкування трудових відносин зі своїми працівниками.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися