Діяльність ради

Відбулась перша сесія Мамалигівської сільської ради

7 грудня у Центрі економічного зростання Мамалигівської ОТГ відбулося засідання першої сесії Мамалигівської сільської ради VІІІ скликання.

Відкрив пленарне засідання голова Мамалигівської сільської територіальної виборчої комісії Василь Чеботар. Він оголосив результати виборів та вручив посвідчення голові громади та 22 новообраним депутатам. Голова громади Аркадій Шова та депутати прийняли присягу та приступили до роботи.

Під час сесії депутати затвердили регламент Мамалигівської сільської ради об’єднаної територіальної громади та обрали лічильну комісію. Шляхом таємного голосування обрали секретарем Мамалигівської сільської ради Лілію Шову, яка працювала на цій посаді і у попередньому скликанні. За поданням голови громади, депутати затвердили старост сіл, які входять до складу громади, а саме: старостою с.Балківці обрано Ніну Флуєраш, старостою с.Драниця став Дорін Матрон, старостатом с.Несвоя буде керувати Алла Чеботар, старостою с.Подвірне буде Олег Коваль, а старостою с.Стальнівці – Іван Рурак. Було призначено першого заступника Мамалигівського сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету, яким став Володимир Антончук, а також керуючу справами виконавчого комітету Мамалигівської сільської ради, якою стала Олена Думініка. Депутати утворили п’ять постійних комісій, затвердили їх персональний склад та Положення про постійні комісії Мамалигівської сільської ради VIII скликання. Утворили та затвердили персональний склад виконавчого комітету Мамалигівської сільської ради, створили фінансовий відділ сільської ради та внесли зміни до структури та чисельності виконавчого органу ради. Також було прийнято рішення «Про затвердження протоколу про співробітництво між Мамалигівською сільською радою та Програмою Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність (DOBRE), що виконується Глобал Комьюнітіз» та рішення «Про внесення змін до рішення ХХХХІХ сесії VII скликання Мамалигівської сільської ради від 10.11.2020 року №03 та викладення її у новій редакції».

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися