Програма DOBRE

Відбулися зустрічі жителів громади з представниками програми DOBRE

З метою діагностики стану Мамалигівської територіальної громади для інформування всіх партнерських організацій, які будуть працювати з громадою у межах Програми DOBRE до Мамалиги приїхав експерт Фонду Розвитку Місцевої Демократії (Польща), завідувач кафедри менеджменту організацій, професор інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Олег Карий.

Протягом 2 та 3 лютого відбулися зустрічі з працівниками і депутатами Мамалигівської сільської ради, з керівниками закладів охорони здоров’я, культури, освіти, дошкільної освіти, з підприємцями, з місцевими лідерами, тощо. В режимі онлайн на зустрічах були присутні і експерт Фонду Розвитку Місцевої Демократії (Польща), керівник відділу консалтингу і розвитку малопольського інституту територіального самоврядування і адміністрації (Краків) Давід Хоінкіс та програмний спеціаліст Програми DOBRE Марина Дудяк.

Експерти Програми DOBRE відзначили високу активність мешканців громади, які розповідали про свої проблеми, потреби, досягнення. Оскільки Програма DOBRE вже має великий досвід у вирішенні подібних проблем, про які розповідали мешканці громади, є надія, що частина озвучених проблем буде вирішено у співпраці з Програмою DOBRE або в кооперації з іншими організаціями з якими громада познайомиться під час співпраці з Програмою.

Зустрічі проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Після проведених зустрічей Олег Карий у супроводі голови Мамалигівської сільської ради територіальної громади Аркадія Шови відвідав населені пункти громади.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися